Gaia sten & krystaller

Sten & Krystaller


Sten og krystaller

Sten og krystaller har gennem tusinder af år været brugt som en del af healing og som beskyttende talisman mod onde ånder. I dag bruges de flotte sten og krystaller stadig, dog mest som pynt i hjemmet eller som smukke smykker. Dog er der også stadig mange der tror på krystallernes healende virkninger, hvilket gør at de er utroligt populære som del af alternative behandlingsmetoder. 

Det er vigtigt at vide, at der ikke findes videnskabelig dokumentation for, at krystaller og sten har healende virkninger. Vi anbefaler at du søger læge hvis du udviser tegn på sygdom og lader krystallerne støtte dig undervejs.

Hvor kommer krystaller og sten fra

De smukke og magiske sten og krystaller har været på en utroligt lang rejse. Krystaller består nemlig af et fast stof, et stof der er blevet til under høje tryk og temperaturer. I begyndelsen er krystallerne blot væske, men det er netop de ekstremt høje trykpåvirkninger og store ændringer i temperaturen der gør, at det til sidst ender som krystaller. 

Krystaller og sten som pynt og til healing

Sten og krystaller pryder dit hjem med deres skønhed, smukke farver former og energi, og kan pynte i ethvert rum eller vindueskarm. 

Sten og krystaller er også en rigtig god gave til en værten/værtinden. Giv den i personen yndlingsfarve, eller med en healende virkning, som du mener vil gøre personen godt. 

Healing og velvære er noget som også er kendetegnet ved krystaller og sten. Alle sten og krystaller har hver deres særlige egenskaber. En ametyst krystal kan bl.a. give dig indre ro og inspiration. Bjergkrystal skærper sanserne og din koncentration, mens roskvarts øger din empati. Som sagt er der ingen videnskabelig dokumentation for, at krystallerne har disse virkninger.

Hvordan virker de

De som anvender krystaller og sten i healing, mener, at de indeholder en særlig energi. Det er netop denne energi som healere mener, kan gøre gavn for kroppen og eventuelle problemer som f.eks. søvnproblemer, dårlig koncentration og tankemylder. 

Sten og krystaller kan lægges bestemte steder på kroppen, bæres som smykke, opbevares i lommen eller lægges ved siden af/under hovedpuden. 

Den healende energi som overføres til kroppen, kan altså virke både følelsesmæssigt, fysisk og selvfølgelig på det spirituelle plan. 

Krystaller og sten kan både lagre, transmittere og transformere energi – hvilket er årsagen til, at de fra tid til anden bør renses. Læs mere om rensning af krystaller og sten herunder. 

Sådan vedligeholder du dine krystaller

Mange ved det ikke, eller er i hvert fald ikke klar over det, at krystaller og sten kan renses. Når du renser dine krystaller eller sten, skulle gammel energi som kan stamme fra andre, blive fjernet. Det er derfor ikke en rengøring/rensning hvor snavs og skidt fjernes, men derimod energi.

Inden du går i gang med at rense dine krystaller eller sten, er det vigtigt at du ikke bare tænder vandhanen og skyller dem – det er nemlig ikke sådan rensning af krystaller fungerer. 

Du skal bruge hvid salvie eller palo santo træ og sørge for, at røgen rammer alle sider og kanter af din krystal eller sten. Dette er den mest almindelige og ældste metode til rensning af krystaller og sten. Det er også denne metode der er mest velegnet til nye krystaller og sten, inden de tages i brug for første gang. Foretag gerne rensningen udendørs, så den gamle energi kan forsvinde helt. 

En anden metode til at rense krystaller og sten, sker ved hjælp af fuldmånens lys. Fuldmånen menes nemlig at have magiske kræfter i form af energi healende stråler. Læg dine krystaller eller sten i vinduet når det er fuldmåne, eller læg dem udenfor og lad dem bade i fuldmånens rensende lys. Hvis du lægger dine krystaller udenfor, er det vigtigt at du har tjekket vejrudsigten først. Ikke alle krystaller og sten tåler regn og fugt. Derfor er det sikrest at lægge dem i vindueskarmen natten over. Du kan også lægge dine krystaller til opladning på en "opladningsstation" i selenit - selenit er selvrensende og kan ikke tåle vand.

 

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB