Gaia sten & krystaller


Lapis lazuli Nr 1


Bjergkrystal nr 2Englevedhæng i lapis lazuli og Bjergkrystal

De sødeste englevedhæng med henholdsvis lapis lazuli og bjergkrystal i super fin kvalitet.

Kan også bruges som pendul.

Mål: 3,3 cm målt uden øsken

TILBUD KUN 49,- pr stk inkl. moms 

LAPIS LAZULI:

Dette siges om stenen:

Lapis lazuli er en sten, der bringer dig sandhed og oplysning. Den er meget powerfuld og åbner dit 3. øje og din pineal kirtel. Denne sten har altid været værdsat og været værdifuld mange århundreder tilbage.

Den forløser vrede og negative tanker. Den forløser den frustration, der kan skabe vrede.

Den forbinder dig med din indre konge eller dronning. OG historisk er denne sten en royal sten. Den afbalancerer det feminine og maskuline aspekt i din personlighed, så du kan være i balance og slappe af.

Lapis lazuli er en hellig sten. Den bringer fred og harmoni og gaver i form af visdom og oplysning.

Den stimulerer din sans for sandhed – både din egen og om de mennesker, som du omgiver dig med er sande i deres hjerter.

Den forstærker din intuition, din evne til at kanalisere, dine psykiske evner og forstærker din kontakt med dine skytsengle.

BJERGKRYSTAL

Dette siges om stenen:

Bjergkrystal skaber energi og åbner op for det gode og positive. Stimulerer vore intuitive evner og afbalancerer yin og yang. Den indeholder alle regnbuens farver derfor er dens virkning også

mangesidet, og den kaldes også ”stenen over alle sten”. Bjergkrystallen transmitterer alle farver og kan bruges overalt på kroppen. Ved at bære den, arbejde med eller meditere på denne krystal kan du blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Bjergkrystallen skaber energi, åbner for den fysiske såvel som det psykiske og spirituelle gennemstrøm. Den giver klarhed og indsigt og afbalancerer din krop fysisk og psykisk, den healer overalt. God mod jord- og vandstråling. Generelt healende ved alle fysiske ubalancer.

TILBUD - Flower of life fyrfadsstager

Super smukke fyrfadsstager i metal med flower of life symbol.

Indeholder glasindsats hvor fyrfadslyset placeres.

Sælges uden lys.

Mål: 7 x 5 cm

Pris: 98,- pr sæt normalpris 119,- inkl. moms

FLOWER OF LIFE

Livets blomst er et geometrisk symbol, der typisk består af 19 overlappende cirkler, der er jævnt fordelt fra hinanden. Mønsteret dannet af cirklerne skaber billeder af perfekt symmetriske blomster. Nogle Flower of Life-symboler bruger så lidt som syv cirkler i designet, så der er nogle forskellige variationer af symbolet. Arkitekter, kunstnere og filosoffer har kendt den perfekte form, harmoni og forhold. Hedninger betragter det som en form som en hellig geometri, der skildrer de grundlæggende former for tid og rum. Hellig geometri henviser til de geometriske mønstre og love, der skaber alt i universet. De mener, at livets blomst symbol er en visuel repræsentation af livets og alle væseners indbyrdes sammenhæng.

Betydningen bag symbolet livets blomst er, at det menes at repræsentere skabelsens cyklus. Det skildrer, hvordan alt liv stammer fra en enkelt kilde - repræsenteret af cirklen i midten af mønsteret. Der menes at være et hemmeligt symbol skjult inden for symbolet på livets blomst, som siges at have de mest betydningsfulde og hellige mønstre i universet. Det menes at være en slags plan for alt liv med de grundlæggende mønstre for alt fra atomer til planeter og alt derimellem. Livets blomst symbolisme. Flower of Life-symbolikken er blevet mere og mere fremtrædende inden for New Age-grupper og bevægelser. Det har en dyb spirituel betydning, som mange mennesker af forskellige religioner og kulturer har afledt mere specifik tro og følelser fra. Livets blomst giver oplysning til dem, der studerer symbolet og dets perfekte form. Visse variationer af Livets Blomst har forskellig betydning og betydning. Livets frø er dannet med syv overlappende cirkler, der skaber et mere entydigt blomsterdesign. For nogle symboliserer dette de syv dages skabelse, hvorigennem Gud skabte liv

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB