Gaia sten & krystaller

Nr 1


Nr 5Forstenet koralhjerter

De smukkeste smukke skåret og poleret unika hjerter i forstenet koral.

Mål: ca 5 x 5 cm

Pris: 139,- pr stk inkl. moms

FORSTENET KORAL

Dette siges om stenen:

Forstenet koral er en meget spændende sten. Når du sidder med den i hånden, vil den forstærke af energierne omkring dig. Det er en god sten at arbejde med, hvis du er ved at lære at fornemme de spirituelle energier. Den gør det tydeligt for dig og hjælper med at forstå, hvad det er, du mærker.

Stenens energi er let, men den kan alligevel få dig til at gå i dybden med nogle ting, som er uafklarede. Går du med den i lommen, vil den tydeliggøre dine ”hængepartier” for dig. Den vil hjælpe dig igennem processen med at bearbejde dem. God mod dårligt blodomløb, da den får energien til at flyde i kroppen.

 

 Nr 1


Nr 4Tigerøje hjerter

Super smukke skåret og poleret powerfulde puff hjerter i tigerøje jaspis.

Mål: 4 cm

Pris: 65,- pr stk inkl. moms

TIGERØJE JASPIS

Dette siges om stenen:

Fremmer overblik, klarhed, mod, personlig styrke og skarpsindighed. Giver skarpsindighed, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud. God ved indlæringsvanskeligheder og manglende koncentration. Tigerøje er opstået ved, at mineralet riebeckitasbest (crocidolit) er omdannet til kvarts, idet riebeckitasbestens jernindhold er udskilt som fint fordelte korn af limonit, der giver tigerøje den gyldenbrune farve. Omdannelsen er sket under bibeholdelse af riebeckitasbestens trådede struktur, og det giver tigerøje de karakteristiske reflekser fra langstrakte indeslutninger. Tigerøje fås især fra Namibia.Nr 1Rubin i Cyanit hjerter

De smukkeste smukke skåret og poleret hjerter i rubin i cyanit.

Både rubin og cyanit ligger i den lidt dyre ende af skalaen...

Mål: 4,5 - 5 cm

Pris: 139,- pr stk inkl. moms

RUBIN I CYANIT

Denne kombination af to sten skaber en støttende energi til dit hals,- hjerte- og rod chakra.

Denne sten støtter dig i at tale fra dit hjerte. Den hjælper dig med at få sat ord på og få løst basale problematikker på en kærlig måde. Kombinationen af de to sten opløser opbygningen af negativ energi eller vibrationer. Denne sten vil give dig beskyttelse og en følelse af at være sikker. Rubin i cyanit støtter dig under astral rejser. Den støtter dig under meditation og i kontakten med dine guider.

Rubin støtter dig i at følge din lykke. Den styrker din livsenergi. Den vil styrke dig, når du føler dig udmattet, men den vil også berolige dig, hvis du er hyperaktiv. Den arbejder med din seksuelle energi ved at stimulere energien i dine chakra under navlen. Den vil styrke din passion for det at være i live. Rubinen vil understøtte din motivation og hjælpe dig med at sætte realistiske mål og få igangsat ting. Rubinen har som sagt en beskyttende kraft og vil gøre dig stærkere, hvis du befinder dig i situationer med drama eller kontroverser. Den vil opmuntre dig til at stå frem og tale din sandhed, hvis du ser andre mennesker, der bliver udsat for trusler. Den vil give dig positive drømme, styrke din evne til at visualisere og stimulere din pineal. Den styrker dit mod, opløser frygt og forløser angst. Den inspirer dig til at stå frem i Verden, som den person du egentlig er. Rubinen er en overflodssten.

Cyanit er en sten, som styrker dig i at skabe forbindelse. Den skaber en forbindelse mellem dine følelser, mentale aktiviteter og den læring, som du er gået igennem. Den styrker dig i at kommunikere til grupper med disharmoni. Den skærer igennem forvirring, opløser blokeringer, illusioner, vrede, frustration og stress. Den er en fantastisk sten til at skabe forbindelse og til meditation. Cyanit er en beroligende sten. Den forstærker højt vibrerende energier, styrker dine psykiske evner, intuition og forstærker din evne til at downloade visdom fra oven. Den skaber forbindelse til dine guider og styrker din empati. Den grounder dine spirituelle vibrationer. Den styrker dig i at se, hvad du har af gaver til andre mennesker.Nr 1Polerede Stromatolit hjerter

Super smukke polerede hjerter i stromatolit.

Mål: 5 cm

Pris: 129,- pr stk inkl. moms

Dette siges om stenen:

Denne skønne sten skaber adgang til ældgamle informationer og gamle liv. Jo mere du tør slappe af, når du bruger denne sten, des mere vil blive afsløret for dig fra gamle liv.

Stromatolit hjælper med at forløse stress – både fysisk og psykisk. Den genskaber flow i kroppens væsker, så tunghed, blokeringer og dehydrering fjernes. Det er en god ide at drikke ekstra vand, når du arbejder med denne sten.

Denne sten ligesom masserer alle dine chakra. Den styrker din udholdenhed, stabilitet, styrker forbindelsen til essensen af dit liv og den gør dig modstandsdygtig.

Den arbejder med dit rodchakra og dit hjertechakra. Den vil give dig en følelse af tryghed.

 

Poleret golden healer hjerte

Super smuk og powerful poleret golden healer hjerte.

Mål: 5,5 cm

Pris: 125,- inkl. moms

Dette siges om stenen:

Golden healer er en powerful healings krystal, da den giver det gyldne lys, den universelle livskraft vil begynde at strømme ned gennem kroppen fra krone chakraet. Som derefter vil sprede sit gyldne lys ud i hele kroppen, og rydde de blokeringer og ubalancer, der er i kroppen. Det gyldne skær repræsenterer det guddommelige. En mester healer, er den gyldne Healer, og vibrerer med den højeste energi. Dens energi er kraftfuld, men alligevel blid og beroligende. Den gyldne Healer kan bruges til at øge energi vibrationer samt frekvenser, som vil lette åndelige kommunikation selv over en lang afstand, herunder mellem verdener og dimensioner. Hold Den gyldne Healer når du mediterer for at forbinde med GRUND energien. Placer den på kroppen for at fylde området med den blide og bæredygtig energi, i hele kroppen. Fremhæv den gyldne Healer på et alter eller gitter, for at øge frekvensen / vibrationen i rummet. Dette er et kraftfuld og fantastisk stykke værktøj, hvilket forbedrer glæde, og giver fred. En Gylden Healer er defineret som en krystal med jernoxid belægninger. Farver vil variere fra en bleg, klar gul til citron til mørkere senneps farve. Disse krystaller har næsten en fedtet lignende, transparent coating, der kan vise en overraskende regnbue eller to, når den drejes under en lyskilde.Nr 1


Nr 2Ametyst fantom hjerter

Super smukke ametyst fantom hjerter.

Ametyst fantom betyder, at der er en skygge som mønster af andre mineraler i krystallen, så du vil se subtile lag af forskellige farver i ametysten.

Mål: 3 x 3 cm

Pris: 65,- pr stk inkl. moms

Dette siges om stenen:

Fremmer intuition, ydmyghed, åndelig udvikling, klarsyn. Stenen for vindere. Ametyst er en slags kvarts, hvis violette til lilla farve skyldes urenheder af jern eller mangan i krystalstrukturen. Ordet ametyst kommer fra græsk "amethysthos", som betyder udrukken eller ædru, og man har siden oldtiden anset stenen, som et værn mod fuldskab. I den græske mytologi blev ametyst forbundet med Dionysos, vinens gud. Ametyst kan være blevet et symbol på ædruelighed, fordi vand i et ametystglas ligner vin, men ingen skadelig virkning har. I tidligere tider blev vinglas tit skåret ud af ametyst i et forsøg på at afværge drikfældighed.

I middelalderen var ametyst en integreret del af udsmykningen af mange kirker, da det symboliserede fromhed og blev antaget at fremme cølibat. Leonardo da Vinci, skrev, at ametyst ikke alene forøgede ens intelligens, men at det også var i stand til at rydde onde tanker af vejen. Der er næsten ikke den ting som Ametyst ikke kan klare, hvis man læser lidt forskelligt litteratur om mineraler og sten

Bruges imod trolddom - har en rensende effekt på krop og sjæl - lægger en dæmper på alle former for stress - Ametysten giver tillid og selvtillid. Den hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger, er god imod afhængighed, mave/tarm- og hudproblemer. - Beskytter mod dårlige energier -. Befordrer ægteskabelig lykke. Giver klarhed både i drømme og når der skal træffes store beslutninger. Den anbefales til visualisering. - Du får åndelig inspiration og styrket dine visionære side. God mod hovedpine, migræne, hudlidelser, feber og mave-tarm problemer. - Virker afstressende og anbefales mod søvnløshed. - En generel udrensende effekt. - Den er fantastisk imod hovedpine og har en utrolig effekt mod nakkespændinger.

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB