Gaia sten & krystaller

Nr 1


Nr 3


Nr 4Polerede Selenit gudinde håndsten

Smukke polerede selenit håndsten med gudindesymbol.

Mål: 5,5 - 6 cm

Pris: 75,- pr stk inkl. moms

Dette siges om stenen:

Selenit arbejder med at trække lys ned til din fysiske krop fra de højere energilag for at skabe personlig transformation. Vibrationen fra denne sten skaber en åbning af dit sjælsstjerne chakra og dit kronechakra.

Selenit skaber kontakt til engleriget og dit guddommelig dig. Den højt vibrerende krystal giver dig klarhed ved at rense din aura og andre energilag for negativ energi.

Stenen vil hjælpe dig med at aktivere evner fra gamle liv.

Selenit støtter dig i at bevæge dig hurtigt fremad i din spirituelle vækst. Den arbejder også med dit 3. øje. Når du lægger stenen på dit hjertechakra, så kan du mærke energi og information blive trukket ned af dit kronechakra.

Den hjælper med at rense dit kronechakra for forstyrrende energi eller negativ energi. Den forbinder dig med visdom fra andre inkarnationer, hvor du har arbejdet med dine spirituelle evner. Den vil lære dig at være et medie og sætte dig i forbindelse med visdom fra tidligere spirituelle inkarnationer.

Selenit er god under meditation. Den er med til at forløse stress, anspændthed og angst.

Selenit tåler ikke vand kan blive porøst.

Selenit er fantastisk til at rense luften for elektronisk forureningNr 1


Nr 2


Nr 3


Nr 4


Nr 5


Nr 6


Nr 7


Septarie Dragesten

Super smukke poleret septarie/dragesten håndsten "nussesten"

Mål: imellem 5 og 5,5 cm

Pris: 75,- inkl. moms

Dette siges om stenen:

Septarie calcit er en meget mental sten, der primært arbejder med dine tanker og tankemønstre. Den arbejder på dine negative forestillinger, ideer og tvangstanker. Du vil blive provokeret til at tænke i nye baner og dermed vende blikket væk fra de tanker, der bliver ved med at køre i ring. Den fjerner skyklapper, der hidtil har blokeret dit udsyn, så du pludselig kan se, hvad det er, du skaber for dig selv med dine tanker.

Den har en gavnlig effekt på dine bekymringer og lavere tanker som selvhøjtidelighed, jalousi og angst.

Septarie calcitten giver dig det kølige overblik uden at blande følelserne for meget ind i dine vurderinger. Den er derfor en stor støtte, når du befinder dig i en situation, som du ikke kan se vejen ud ad, eller når du står i en følelsesmæssig svær situation, hvor du skal træffe et svært valg. Der vil den løfte dig op, fjerne skyklapperne og give dig overblik over situationen, så du kan handle på den mest hensigtsmæssige måde.

Den er god, hvis du har en tendens til at forvente det værste. Her vil den stimulere dig til at tro det bedste og vide, at lyset og kærligheden altid sejrer til sidst.

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB