Gaia sten & krystallerIKKE PÅ LAGER - Kinesisk feng shui lykkefrø

Smuk udformet kinesisk fengshui lykkefrø med lykkemønt.

En frø med en lykkemønt i munden betragtes som bære af held og lykke. Placer den foran din hoveddør med hovedet vendt mod døren i dit private hjem, på dit kontor eller butik, så vil den bringe held og lykke ind i huset.

Materiale: Polyresin

Mål: 8 cm

Pris: 69,- pr stk inkl. moms

Feng shui hanger m. lilla lotusblomst

Super smuk feng shui hanger med den smukkeste lotusblomst lavet af facetslebne glasprismer, der lyser så smukt op i alle regnbuens farver når lyset rammer.

Leveres i blå æske

Hangeren måler i totallængde med snøre 22 cm

Lotusblomsten måler 5,2 cm i diameter

Pris: 89,- inkl. moms

I Feng Shui står lotusblomsten for renhed og åndelig beherskelse. Ordsproget “no mud, no lotus” skal minde os om, at de svære tidspunkter i livet skal hjælpe os med at forbedre os som mennesker. En smuk lotus slår altid rødder i mudderet! Et billede af en lotusblomst et centralt sted i dit hjem, vil hjælpe dig med at holde humøret højt og gejsten oppe hver dag. Ved at tage krystaller ind i dit hjem, vil du få lettere ved at få jordforbindelse. Det er ikke så underligt, da krystaller er skabt dybt nede i jorden! Lad dig tiltrække af deres unikke skønhed og kvaliteter. Udover at tilføje en beskyttende energi i dit hjem, så er de også et fantastisk og dekorativ statement.

Feng shui hangere med 7 chakra glasprismer og flower of life

Super smukke feng shui hangere med facetslebet 7 chakra glasprismer, der symbolisere de 7 chakrafarver, og livets blomst med guldtryk lavet af epoxy resin.

Leveres i en blå æske.

Mål: 20 cm

Pris: 75,- pr stk inkl. moms

Feng Shui

Feng Shui er en over 3.000 år gammel filosofi, der lærer, hvordan miljøfaktorer påvirker vores velbefindende, og også hvordan negative påvirkninger kan ændres til positive. Feng Shui har til formål at tilpasse vores leve- eller arbejdsmiljø på måder, der stimulerer en harmonisk strøm af Chi (livskraft). I kinesisk filosofi handler det om harmoni og balance mellem yin og yangs komplementære kræfter, som mand og kvinde osv.

FLOWER OF LIFE

Livets blomst er et geometrisk symbol, der typisk består af 19 overlappende cirkler, der er jævnt fordelt fra hinanden. Mønsteret dannet af cirklerne skaber billeder af perfekt symmetriske blomster. Nogle Flower of Life-symboler bruger så lidt som syv cirkler i designet, så der er nogle forskellige variationer af symbolet. Arkitekter, kunstnere og filosoffer har kendt den perfekte form, harmoni og forhold. Hedninger betragter det som en form som en hellig geometri, der skildrer de grundlæggende former for tid og rum. Hellig geometri henviser til de geometriske mønstre og love, der skaber alt i universet. De mener, at livets blomst symbol er en visuel repræsentation af livets og alle væseners indbyrdes sammenhæng.

BETYDNING AF FLOWER OF LIFE

Betydningen bag symbolet livets blomst er, at det menes at repræsentere skabelsens cyklus. Det skildrer, hvordan alt liv stammer fra en enkelt kilde - repræsenteret af cirklen i midten af mønsteret. Der menes at være et hemmeligt symbol skjult inden for symbolet på livets blomst, som siges at have de mest betydningsfulde og hellige mønstre i universet. Det menes at være en slags plan for alt liv med de grundlæggende mønstre for alt fra atomer til planeter og alt derimellem. Livets blomst symbolisme. Flower of Life-symbolikken er blevet mere og mere fremtrædende inden for New Age-grupper og bevægelser. Det har en dyb spirituel betydning, som mange mennesker af forskellige religioner og kulturer har afledt mere specifik tro og følelser fra. Livets blomst giver oplysning til dem, der studerer symbolet og dets perfekte form. Visse variationer af Livets Blomst har forskellig betydning og betydning. Livets frø er dannet med syv overlappende cirkler, der skaber et mere entydigt blomsterdesign. For nogle symboliserer dette de syv dages skabelse, hvorigennem Gud skabte liv.

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB