Gaia sten & krystallerLysestager i selenit med flower of life og 7 chakra

Super smukke kvadratiske udrensende og energigivende lysestager i selenit med flower of life påsat 7 chakra sten. passer til alm. lys str. 2,2 cm i diameter.

Mål: ca. 4,5 x 4,5 x 3 cm

Normalpris 65,- pr stk inkl. moms KØB 2 FOR 80,-

Dette siges om stenen:

Selenit arbejder med at trække lys ned til din fysiske krop fra de højere energilag for at skabe per-sonlig transformation. Vibrationen fra denne sten skaber en åbning af dit sjælsstjerne chakra og dit kronechakra.

Selenit skaber kontakt til engleriget og dit guddommelig dig. Den højt vibrerende krystal giver dig klarhed ved at rense din aura og andre energilag for negativ energi.

Stenen vil hjælpe dig med at aktivere evner fra gamle liv.

Selenit støtter dig i at bevæge dig hurtigt fremad i din spirituelle vækst. Den arbejder også med dit 3. øje. Når du lægger stenen på dit hjertechakra, så kan du mærke energi og information blive trukket ned af dit kronechakra.

Den hjælper med at rense dit kronechakra for forstyrrende energi eller negativ energi. Den forbin-der dig med visdom fra andre inkarnationer, hvor du har arbejdet med dine spirituelle evner. Den vil lære dig at være et medie og sætte dig i forbindelse med visdom fra tidligere spirituelle inkarnatio-ner.

Selenit er god under meditation. Den er med til at forløse stress, anspændthed og angst.

Selenit tåler ikke vand kan blive porøst og uden glans.

Selenit er fantastisk til at rense luften for elektronisk forurening

FLOWER OF LIFE

Livets blomst er et geometrisk symbol, der typisk består af 19 overlappende cirkler, der er jævnt fordelt fra hinanden. Mønsteret dannet af cirklerne skaber billeder af perfekt symmetriske blomster. Nogle Flower of Life-symboler bruger så lidt som syv cirkler i designet, så der er nogle forskellige variationer af symbolet. Arkitekter, kunstnere og filosoffer har kendt den perfekte form, harmoni og forhold. Hedninger betragter det som en form som en hellig geometri, der skildrer de grundlæggende former for tid og rum. Hellig geometri henviser til de geometriske mønstre og love, der skaber alt i universet. De mener, at livets blomst symbol er en visuel repræsentation af livets og alle væseners indbyrdes sammenhæng.BETYDNING AF BLOMSTEN I LIVET. Betydningen bag symbolet livets blomst er, at det menes at repræsentere skabelsens cyklus. Det skildrer, hvordan alt liv stammer fra en enkelt kilde - repræsenteret af cirklen i midten af mønsteret. Der menes at være et hemmeligt symbol skjult inden for symbolet på livets blomst, som siges at have de mest betydningsfulde og hellige mønstre i universet. Det menes at være en slags plan for alt liv med de grundlæggende mønstre for alt fra atomer til planeter og alt derimellem. Livets blomst symbolisme. Flower of Life-symbolikken er blevet mere og mere fremtrædende inden for New Age-grupper og bevægelser. Det har en dyb spirituel betydning, som mange mennesker af forskellige religioner og kulturer har afledt mere specifik tro og følelser fra. Livets blomst giver oplysning til dem, der studerer symbolet og dets perfekte form. Visse variationer af Livets Blomst har forskellig betydning og betydning. Livets frø er dannet med syv overlappende cirkler, der skaber et mere entydigt blomsterdesign. For nogle symboliserer dette de syv dages skabelse, hvorigennem Gud skabte liv.

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB