Gaia sten & krystallerSOLGT - Wicca sten

Smukt sæt af seks sten i fløjls pose. 

Stenene er indgraveret og påmalet med "guldfarve".

Disse er et håndlavet produkt så farver og former kan variere lidt.

Mål ca. 3,3 x 2,3 cm

Pris: 198,- pr sæt inkl. moms

Wiccans hedninger og hekse fra alle tidligere og nuværende traditioner bruger symboler til mange ting, såsom ritualer, magi, ceremonier og i hverdagen. Der er mange forskellige symboler med mange forskellige betydninger. Hvert symbol har en grundlæggende betydning, men de betyder alle forskellige ting og repræsenterer forskellige følelser og handlinger for forskellige mennesker.

Betydningen af ​​de seks symboler:

Den femkantede stjerne i en cirkel er det mest almindelige hedenske symbol, og den bruges typisk til at identificere sig selv som en hedensk eller wiccan. De fem punkter repræsenterer de 4 elementer plus ånden, og cirklen forbinder dem alle. En femkantet stjerne uden cirkel kaldes undertiden et pentagram, frem for en femkant. Baseret på numerologi betyder de fem punkter, at pentaklen symboliserer jordelementet og kan bruges som et jordsymbol på et alter.

Den tredobbelte måne er et gudinde -symbol, der repræsenterer Maiden, Mother of Crone som den voksende, fulde og aftagende måne. Det er også forbundet med feminin energi, mystik og psykiske evner. Du ser ofte dette symbol på kroner eller andre hovedstykker, især båret af ypperstepræstinder.

Den korte og traditionelle betydning for Ankh -symbolet er "evigt liv". Dette symbol er en hieroglyf, der ses i utallige gamle egyptiske udskæringer, der normalt holdes i hånden af ​​guder og faraoer for at vise, hvordan de præsiderer over livet (med andre ord er udødelige). I disse billeder holdes ankh af løkken frem for basen. Ankh er et populært symbol blandt hedninger, sandsynligvis på grund af ligheden med et kristent kors, hvilket gør ankh meget mindre chokerende for andre sammenlignet med en pentakel.

Der er mange variationer af det grundlæggende Triskele (eller triple spiral) symbol. Den her illustrerede er meget enkel at illustrere symbolets grundlæggende udseende. Triskele er et keltisk symbol, og det symboliserer livets kraft og genfødsel. Den kombinerer spiralen (ofte brugt til at illustrere livets cyklus) og tallet 3 er et helligt tal, som det ses i faserne af den tredobbelte gudinde. Dette symbol kaldes også en triskelion.

Symbolet Horned God (sol og måne) bruges ofte i wicca til at repræsentere gudens maskuline energi. Det er et arketypesymbol, som det ofte ses i Cernussos Herne og andre guder med vegetation og frugtbarhed. I et par feministiske wiccan -traditioner, såsom grene af Dianic Wicca, er dette symbol faktisk repræsentativt for juli's "Horn Moon" (også kendt som en velsignende måne) og er forbundet med månegudinder.

Det hornede gud -symbol overses ofte i wicca, fordi folk synes at tro, at wicca strengt taget er en gudinde -religion. Selvom dette i nogle tilfælde kan være sandt (traditionen for Dianic Wicca), er en af ​​wiccas hovedprincipper balance mellem alle ting: lys/mørk, kærlighed/had, negativ/positiv, kalk/sværd…. gudinde/gud.

Med hensyn til spiritualitet kan Spiral -symbolet repræsentere den vej, der fører fra ydre bevidsthed (materialisme, ydre bevidsthed, ego, ydre opfattelse) til den indre sjæl (oplysning, usynlig essens, nirvana, kosmisk bevidsthed). Bevægelser mellem den indre (intuitive, uhåndgribelige) verden og den ydre (materie, manifesterede) verden kortlægges af spiret af arketypiske ringe; markerer menneskehedens udvikling både på individuel og kollektiv skala. Med hensyn til genfødsel eller vækst kan spiralsymbolet desuden repræsentere naturens bevidsthed, der starter fra kernen eller midten og dermed udvider sig udad. Dette er vejen til alle ting, som de fleste mystikere anerkender. Når vi opnår mere ekspansiv bevidsthed om den spiraliske betydning, kan vi overveje dens udseende i den naturlige verden.

 

KONTAKT

Gaia sten & krystaller

Ramsøbakken 1

4621 Gadstrup

Cvr: 40136762

Telefon: 53800702

kontakt@gaiastenogkrystaller.dk

 

 


Find os på FB